(+47) 958 28 381 post@tectal.no

Om oss

Tom-André Sivertsen

Tom-André Sivertsen er daglig leder og en av gründeren av Tectal AS. Han var med på oppstarten og bidrar med elektronikkutvikling, testing og ledelse. Tom-André er sivilingeniør i romteknologi fra Høgskolen i Narvik. Han har i tillegg en rekke kurs innen ledelse.

Han har jobbet med utvikling av nødlys systemer offshore, samt produkt utvikling i GE, Oceaneering og OneCo de siste 10 årene. I løpet av disse årene har Tom-André utviklet subsea produkter som LED belysning, elektriske aktuatorer (lineære og roterende), 360° kamera, energilagringsmoduler og generell kontroll system utvikling.

Tom-André Sivertsen tilfører verdifull erfaring innen utvikling av elektronikk, produkter og ledelse.

Om oss

Lars Wessel

Lars Wessel er en av gründerene av Tectal AS. Han var med på oppstarten i 2016 og bidrar med mange års erfaring fra industridesign, testing og ledelse.

Lars er mekanisk ingeniør fra høyskolen i Stavanger. Han har i tillegg yrkesfaglige utdannelser som mekanisk fagbrev samt en rekke tilleggs fag innenfor automasjon, prosess og elektro.

Tidligere har Lars i mange år jobbet som leder, designer og testingeniør i AF gruppen. Han har erfaring fra testing av offshore vindmølleparker for ABB samt mekanisk design for offshore industri hos AkerSolutions.

Lars Wessel tilfører verdifull erfaring om utvikling av produkter og testing av utstyr.

Om oss

Torbjørn Hurlen

Torbjørn Hurlen har over 40 års erfaring innen oljerelatert virksomhet, blant annet 25 års erfaring som vedlikeholdsansvarlig fra Statoil.

Torbjørn har gjennom sin arbeids karriere driftet og designet elektroanlegg for offshore plattformer. Han har vært involvert i nyutvikling av produkter som nødbelysing for helidekk. Torbjørn bidrar med inngående kunnskaper om drift og vedlikehold av utstyr i industri.

Om oss

Jan Olav Løhre

Jan Olav Løhre er designer av elektrisk utstyr for industri. Han er spesialist på sertifiseringer med hovedvekt på ATEX og CE. Han har tidligere hatt ansvar for sertifisering av alt elektrisk utstyr i OneCo.

Jan Olav har over 40 års erfaring med produktutvikling fra selskaper som Hineco og OneCo.

Jan Olav innehar verdifulle kunnskaper om sertifisering og utvikling av elektriske produkter.